Uscator maini Dyson carcasa ABS putere 1600W uscare 8 sec

Uscator maini Dyson polycarbonat 1600W Alb, debit aer: 37 l/sec, viteza aer: 690 km/h, motor fara perii: 88000 rpm, indeparteaza 99,9% din bacterii

  • Descriere

Descriere

Uscator maini Dyson polycarbonat 1600W Alb

Detalii Tehnice:

  • Putere: 1600W
  • Debit aer: 37 l/sec
  • Viteza aer: 690 km/h
  • Motor fara perii: 88.000 rpm
  • Timp uscare: 7-10 secunde
  • Ultra-silentios: 85 dB
  • Energie consumata per uscare: 0,0044 kWh
  • Echipat cu filtru HEPA H12 – indeparteaza 99,9% din bacterii
  • Certificat de garantie si conformitate
Descriere Uscator maini Dyson polycarbonat 1600W Alb:

Proiectarea celui mai nou motor digital Dyson a durat șapte ani – este unul dintre cele mai mici motoare de 1600 W complet integrate din lume. Este singurul motor de uscător de mâini suficient de puternic pentru a aspira 35 de litri de aer pe secundă printr-un filtru HEPA cu care să usuce mâinile în 10 secunde.

Acest motor eficient energetic şi cu durată de funcţionare îndelungată este comutat digital de 6 000 de ori pe secundă, făcând ventilatorul cu compresie ridicată să se rotească de 90 000 de ori pe minut. Are doar trei piese în mişcare, deci nu există niciun inel colector şi nici perii de cărbune care să se uzeze.

AB07 Dyson digital motor

Cel mai rapid, timp de uscare de 10 secunde

Testarea bazată pe Protocolul P335 (NSF P335) al Fundaţiei Naţionale de Salubritate Publică indică faptul că majoritatea altor uscătoare de mâini sunt mult mai lente decât pretind producătorii acestora. Numeroase persoane renunţă să-și mai usuce mâinile atunci când uscătorul este lent. Însă mâinile umede pot răspândi de până la 1 000 de ori mai multe bacterii decât mâinile uscate.

Testarea bazată pe NSF P335 dovedeşte faptul că uscătorul de mâini Dyson Airblade  este cele mai rapid. Acesta usucă mâinile igienic în 10 secunde. Tehnologia Airblade™ combinată cu cel mai nou motor digital Dyson creează jeturi de aer de mare viteză care elimină simultan apa de pe ambele feţe ale mâinilor. Acesta este cea mai rapidă methodă de uscare a mâinilor.

ro Commercial features regular 226x260

Rezistent şi durabil

Uscator maini Dyson polycarbonat alb are o construcție durabilă. Acesta a fost testat în mod repetat, urmărindu-se durabilitatea şi rezistenţa la folosiri abuzive de natură fizică şi chimică. De asemenea, uscătoarele de mâini Dyson Airblade  au fost expuse la medii reale de solicitare pentru a se asigura faptul că pot rezista la solicitările unei utilizări intense.

Cu o structură puternică şi cu materiale rezistente, Uscator maini Dyson polycarbonat 1600W Alb este adecvat pentru locuri cu utilizare intensă, cu trafic intens, unde există riscul unor acte de vandalism. Pentru că folosește jeturi de aer filtrat ce ating 690 kmh pentru îndepărtarea mecanică a apei de pe mâini, nu există elelemenți de încălzire expuși la uzură și defecțiuni.

AB07 Tough and durable

Cele mai igienice uscătoare de mâini

Alte uscătoare de mâini nu sunt igienice. Acestea nu filtrează bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Aspiră aerul murdar, apoi îl suflă înapoi pe mâini. Uscătorul de mâini Airblade  de la Dyson utilizează un filtru HEPA. Se reţin 99,9% dintre bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Astfel, mâinile se usucă utilizând aer mai curat, nu aer murdar.

AB07 The most hygienic hand dryer

Costuri mai mici de exploatare

Alte metode de uscare a mâinilor presupun costuri mari de exploatare. Prosoapele din hârtie necesită reîmprospătare constantă
a stocurilor şi eliminare permanentă.

ro Commercial features regular 226x260 v02

Acustică înbunătățită

Aerul din uscătorul de mâini Dyson Airblade iese cu 690 kmh prin deschizături de grosimea unui fir de păr, deci un nivel crescut al sunetului este inevitabil. Cu toate acestea, inginerii specialişti în acustică de la Dyson au redus acum semnificativ tonurile neplăcute utilizând şase amortizoare Helmholtz proiectate de Dyson.

AB07 Improved acoustics

Utilizare fără atingere

Pornirea aparatului este activată de senzori cu infraroșu.

Features regular 226x260 9

Sigur la atingereAB07 Antimicrobial coating

Uscator maini Dyson polycarbonat ce elimină până la 99,9% dintre bacteriile de suprafaţă.

Garanţie de 5 ani

Toate uscătoarele de mâini Airblade™ de la Dyson sunt livrate cu o garanţie de 5 ani.

AB07 five year guarentee